Melkchocolades

Carré Speculaas

Een kokante ganache van speculaas en kokoslikeur

Ref.: L01

Carré Kaneel

Een zachte donkere ganache doortrokken met kaneelstokjes

Ref.: L02

STUDENTENHAVER

Heerlijke dunne chocolade gecombineerd met geroosterde noten en gedroogde vruchten (hazelnoten, cashewnoten, pistachenoten, druiven, veenbes en framboos)

Ref.: L03


Carré Karamel

Smeuïge karamel met een couverture van melkchocolade

Ref.: L04

Carré Mokka

Een luchtige boterroom van mokka en overtrokken met zoete melkchocolade.

Ref.: L05

Carré Praliné

Een zachte pasta van hazelnoten uit Italië met een zoete couverture van melkchocolade

Ref.: L07


AMANDEL TRUFFEL

Deze handgerolde botertruffel heeft een basis van praliné-mokka met een amandel-melkchocoladecouverture

Ref.: L11

Lemon

Een frisse ganache van citroen in een melkchocolade jasje

Ref.: L12

Euphoria

Een zachte witte botercrème van sinaasappelzestes

Ref.: L15


MANON MOKKA

Een donkere mokka boterroom met een dunne melkchocoladecouverture

Ref.: L16

Dolce Caffè

Marsepein van 50% amandelen doortrokken met Italiaanse koffie

Ref.: L18

Manon Karamel

Een klassieker, maar toch innovatief gebracht.  Een witte, luchtige boterroom van lichtgezoute karamel en overtrokken met zoete melkchocolade.

Ref.: L23


ROYAL

Witte opgeklopte botercrème van passievrucht en een melkchocoladecouverture

Ref.: L24

Princess

Fijn opgeklopte crème van hazelnootpasta in een mantel van melkchocolade

Ref.: L25

MANON GLACE

Een witte boterroom van vanille bourbon in een zoete melkchocoladecouverture

Ref.: L26


Carré venkel

Ganache van venkel

Ref.: L27

Carré chili

Ganache van pikante chili pepers

Ref.: L28