Pure chocolades

Carré Framboos

Smeuïge ganache van zoete frambozen

Ref.: F01

MANON COCO

Deze pure chocolade is een crème van boterroom & smeuïge kokoslikeur waarna is afgewerkt met fijngehakte kokosnoot

Ref.: F04

Galette Noisettes

Een zachte hazelnootpasta met geroosterde hazelnootjes

Ref.: F05


Carré Lavandula

Zachte lavendelganache

Ref.: F06

Carré Marsepein

Zuivere marsepein van 50% amandelen in een donkere chocoladecouverture afgewerkt met een amandelnoot

Ref.: F07

Manon Pistache

Een heel lichte boterroom van pistachecrème en stukjes versgemalen pistachenootjes

Ref.: F09


MANON MANGO

Een luchtige, zoetzure mangocrème met een couverture van donkere chocolade

Ref.: F10

LIKEUREN 'Classic'

Krokante Likeurpralinesin diverse smaken

Rhum, Amaretto, Whyskey, Grand Marnier, Curaçao & Marasqui

Ref.: F11

LIKEUR 'Elixir de Vilvorde'

Natuurlijk als chocolatiers combineren we dit uniek streekproduct met onze heerlijke chocolade, een meer als geslaagde combinatie.  Likeurpralines van donkere chocolade gevuld met onze zoete Elixir de Vilvorde.  Een lekkere krokante bijt met als gevolg het verlangen naar nog eentje..

Ref.: F12


Cointreau

Een klassiek bittere ganache van Cointreau in een donkere chocoladecouverture

Ref.: F14

Sensa

Een combinatie van marsepein en stukjes kokosnoot in een jasje van pure chocolade

Ref.: F17

Citroenrepel

Geconfijte, sappige citroenrepels met een dun laagje donkere chocoladecouverture

Ref.: F18


Carré VIOLA

Een zoete frambozenganache van pure chocolade geparfumeerd met viooltjes en gedecoreerd met een gekristaliseerd violetblaadje

Ref.: F21

Carré Honing

Een licht opgeklopte boterroom gezoet met bijenhoning van eigen imkerij.  Deze lichte crème heeft een pure chocoladecouverture met een decoratie van stuifmeelkorrels

Ref.: F22

Carré Tijm - Orange

Een zachte sinaasappelganache met een vleugje fijne tijm

Ref.: F23


Carré Basilicum - Lemon

Basilicum en Citroen.  De combinatie van beide is ook mogelijk in de chocoladewereld

Ref.: F24

Carré Rozemarijn - Lemon

Een zachte, donkere ganache van limoen met rozemarijn en overtrokken met een donkere chocoladecouverture

Ref.: F25

Manon Amer

Donkere crème van bittere cacao met een pure chocoladecouverture

Ref.: F26


CACAOKOGEL

Met liefde zijn deze kogels stuk voor stuk door de chocolatier zijn handen gegaan.  Marsepein van 50% amandelen omringd door het zuiverste cacaopoeder

Ref.: F27

Manon Karamel

Een klassieker, maar toch innovatief gebracht.  Een witte, luchtige boterroom van lichtgezoute karamel en overtrokken met bitterzoete chocolade

Ref.: F28

Pistache Decor

Een ganache van pistachenoot met een donkere chocoladecouverture

Ref.: F29


STUDENTENHAVER

Heerlijke dunne chocolade gecombineerd met geroosterde noten en gedroogde vruchten (hazelnoten, cashewnoten, pistachenoten, druiven, veenbes en framboos)

Ref.: F30

Cerisette

Opgelegde krieken, badend in kirsch en overtrokken met een donkere chocoladecouverture

Ref.: F32

Oranjerepel

Geconfijte, sappige oranjerepels met een dun laagje donkere chocoladecouverture

Ref.: F33


TRUFFEL BITTER

Een truffel van donkere boterroom met mokka, handgerold in bitterzoete pailletten

Ref.: F34

Princess

Smeuïge pasta van hazelnoten uit Italië in een jasje van donkere chocolade

Ref.: F35

PISTACHE NOOT

Een ganache van pistachenoot met een donkere chocoladecouverture

Ref.: F36


Gemberrepel

geconfijte pikante gemberrepels in een donkere chocoladecouverture van 70% cacao

Ref.: F37

Carré Praliné

Een lekkere en smeuïge hazelnootpasta in een jasje van pure chocolade

Ref.: F42

Carré Tonka

Een smeuïge ganache doortrokken met tonkabonen

Ref.: F43


Carré Cerise

Een smeuïge ganache van zoete krieken en geconfijt fruit met een donkere chocoladecouverture

Ref.: F44

Carré Munt

Een uitgesproken muntganache in een bitterzoete couverture

Ref.: F45

Carré Champagne

Een lichte ganache van champagne met een donkere chocoladecouverture en gedecoreerd met bladgoud. Een topper voor de feestdagen!

Ref.: F48