Klantendienst

Hieronder kan je antwoorden vinden op al je vragen. Is er toch iets dat je hier kan vinden, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren ( info@ardelis.be )

Verpakkingen

Onze verpakkingen veranderen regelmatig van design. Soms kan het daarom zijn dat verpakkingen afwijken van de foto’s die u op onze website ziet.

Garantie

Er is garantie van 1 week op onze producten indien u onze bewaringscondities respecteert dewelke vermeld staan op de verpakking.  Mocht er iets zijn met het bestelde product, neem dan contact met ons op, zodat we het kunnen oplossen.

Wat moet ik doen als er schade is aan het product bij levering?

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt een schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit uw bestelling, meld deze dan via mail binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling. Hoe eerder u het meldt, des te eerder de schade kan worden opgelost. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.

Schade achteraf?

Als de schade te wijten is aan de productie, is er altijd een oplossing mogelijk. Hiervoor geldt de wettelijke garantietermijn.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of mail.

Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet.  Helaas kunnen wij in verband met de voedselveiligheid geen risico’s nemen vermits voedsel te delicaat is om te retourneren.

Voorwaarden voor garantietermijn:

  • binnen 7 kalenderdagen na levering;
  • als het product compleet is;
  • als het niet genuttigd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
  • Indien de bewaringscondities vermeld op de verpakking zijn gerespecteerd.
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 6, 12 en 21% BTW.

Betalen

U kan bij ons betalen online betalen en per overschrijving. Wij accepteren Bancontact, Visa, Mastercard, American Express & PayPal. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van de bestelling.

Verzenden

In Europa verzenden wij via NCS
Verzendkosten afhankelijk van grootte pakket: zie afrekening.

Afhalen

Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen en kan u op afspraak langskomen om uw bestelling op te halen.

U kan tijdens het afrekenen aangeven dat u wenst af te halen.

Levertijd

Gemiddelde levertijd is 3 tot 7 dagen voor België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en tot 14 dagen in Europa. Koerier is NCS. Tijdens het afrekenen kan u aangeven dat u uw bestelling thuis wilt laten leveren.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.